Lazim Destani i ftuar nga Bundestagu merr pjesë në takimin vjetor në Berlin

Takimi vjetor i Berlinit, krahas deputetëve të Bundestangut e politikanëve gjerman edhe këtë vit i bëri bashkë shumë personalitete nga jeta aktive politike dhe nga sfera e biznesit, të ardhur nga gjithë bota.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Në kë takim , me ftesë nga Bundestagu Gjerman ka marrë pjesë edhe filantropi i njohur shqiptar e ndërkombëtar z. Lazim Destani.

Për këtë takim të përvitshëm të organizuar nê Berlin, z,Destani shprehi përshtypjet e tij me pak fjalê në rrjetin e tij social.

Ja postimi i plotë:

I ftuar nga Bundestagu Gjerman, dje dhe sot me kënaqësi po marr pjesë në takimin e përvitshëm këtu në Berlin ku po zhvillohen diskutime për Europën e bashkuar, për integrimin e Ballkanit dhe rrugën e tij drejt një zhvillimi të përparuar perëndimor.

Takimi vjetor i Berlinit, krahas deputetëve të Bundestagut e politikanëve gjermanë, edhe këtë vit i bëri bashkë shumë personalitete nga jeta aktive politike dhe nga sfera e biznesit, të ardhur nga e gjithë bota.

Ndër temat e ndryshme këtu, diskutime të frytshme zhvilluam edhe mbi nevojën e integrimit të përshpejtuar të vendeve të Ballkanit në BE ndërsa vëmendje të posaçme i kushtuam çështjes së liberalizimit të vizave për Kosovën.

Ky takim në Bundestag ishte një ngjarje e rëndësishme ndërkombëtare ku personalitete të shquara nga mbarë bota, në frymë bashkëpunimi, ndajnë vizionin e përbashkët – vende progresive e të lira.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share