LAMM: Në vendkalimin kufitarë Tabanoc për dalje nga vendi pritet rreth 30 minuta

Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë njofton se komunikacion në vend po zhvillohet në rrugë të thata, dhe pa ndërprerje.

Nga LAMM njoftojnë se në vendkalimin kufitarë në Tabanoc për të dalje nga vendi pritet rreth 30 minuta, ndërsa në vendkalimet tjera kufitare nuk ka pritje të gjata për dalje dhe hyrje nga vendi.

Nga atje thonë se komunikacioni jashtë mjediseve urbane po zhvillohet me intensitet të lartë.

Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë  u bënë thirrje të gjithë shoferëve pjesmarrës në trafik  që të kenë kujdes me shpejtësinë e veturave, veçanërisht nëpër luginat e vendit ku mund të ketë rrëshqitje  të dheut.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share