Kuvendi do ta vazhdojë seancën e 88-të, ky është rendi i ditës

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut për sot u caktua vazhdimi i seancës së 88-të, ku në rend të ditës mes tjerash, janë edhe ndryshimet e ligjeve për shoqata dhe parti politike.

Në kuadër të kësaj seance dje deputetët diskutuan edhe për Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Energjinë si dhe për plotësimin e Ligjit për rezervat e detyrueshme të naftës, me procedurë të shkurtuar.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share