Kremtohet 79-vjetori i Çlirimit të Shqipërisë

KRERËT E SHTETIT, HOMAZHE NË VARREZAT E DËSHMORËVE

79-vjetori i Çlirimit është kujtuar edhe këtë vit nga krerët më të lartë të shtetit.

Nderimi për të rënët gjatë Luftës Antifashiste Nacionalçlirimitare bëri bashkë në Varrezat e Deshmorëve, Presidentin e Republikës, Kryeministrin, Kryeparlamentaren, Kryebashkiakun e Tiranës dhe disa pushtetarë të tjerë lokal.

Të vetmit që nuk i bashkohen ceremonive për 29 Nëntorin janë të djathtët, të cilët prej vitesh e kundërshtojnë këtë si datën e Çlirimit dhe sa herë janë në pushtet e kujtojnë këtë ngjarje në datën 28 Nëntor.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share