Kovaçevski: Po mdernizojmë ushtrinë për gatishmëri serioze luftarake

Kryeministri Dimitar Kovaçevski sot mori pjesë në festën e 30 vjetorit të themelimit të Ushtrisë së Maqedonisë së Veriut, ku tha se ushtria është shtylla e sigurisë, mbrojtjes, stabilitetit dhe besueshmërisë dhe anëtarja e plotë e aleancës më të fuqishme NATO-s.

“Shpreh falënderime të veçanta, nga emri im personal, Qeveri dhe nga të gjithë qytetarët për të gjithë pjesëtarët e Ushtrisë, për çdo pjesëtar të personelit ushtarak dhe civil të Ushtrisë sonë, për angazhimin, përkushtimin dhe kontributin e jashtëzakonshëm gjatë gjithë këtyre viteve.

Faleminderit për kontributin tuaj, për punën tuaj në ndërtimin e një Ushtrie të qëndrueshme, moderne me standarde të larta, të barabartë me anëtarët e tjerë të fuqishëm të Aleancës, me ushtritë e të cilëve merr pjesë në misione të shumta”, deklaroi Kovaçevski.

Ai shtoi se ushtria gjithmonë është në linjën e parë të ndihmës dhe mbështetjes nga të gjithë ne, ndërsa ne jemi të përkushtuar për vazhdimin e modernizimit të saj për gatishmëri serioze luftarake.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share