Kovaçevski: Nuk komentojmë propozimin francez

Kovaçevski pas mbledhjes me koalicionin qeveritar rreth propozimit francez tha se nuk do ta komentojnë derisa të miratohet në Bullgari.

“Ndjekim zhvillimin e ngjarjeve në Republikën e Bullgarisë, nëse atje ky propozim miratohet, dhe pasi të miratohet, dhe kur të dorëzohet zyrtarisht në Republikën e Maqedonisë së Veriut, atëherë normalisht që do të jetë objekt i analizave në detaje, dhe do të shpërndahet me institucionet në shtet”, deklaroi mes tjerash Kovaçevski.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share