Kovaçevski: Nuk jap llogari për “Të Majtën” nëse nuk votojnë masat anti-krizë në Kuvend

Kryeministri pret që masat kundër krizës të mbështeten nga të gjithë deputetët në Kuvend.

Nuk mund të pretendoj për “Të majtën”, por pres që deputetët e tjerë të mbështesin plotësisht grupin e ri të masave për kategoritë më vulnerabël të qytetarëve për të kapërcyer më lehtë krizën ekonomike dhe energjitike tha Kovaçevski.

“Unë pres që gjithë deputetët për këto të “Të Majtën” nuk mund të ju vërtetoj se ato kanë agjendë tjetër nuk kanë partnerë evropian dhe botërorë por të gjithë deputetët tjerë e di që do të jenë në detyrë që te miratohen këto vendime sa më shpejtë”, deklaroi kryeministri Dimitar Kovaçevski.

Kryeministri Kovaçevski pas përfundimit të seancës së 88-të para mediave shpalosi masat anti-krizë që janë marrë për përballjen me krizën ekonomiko-energjetike.

/KlanMacedonia/

Lexo gjithashtu
Total
0
Share