Kovaçevski: Ndryshimet kushtetuese duhet ti mbështesin të gjithë 120 deputetët

Kryeministri i vendit Dimitar Kovaçevski në deklaratën e sotme për media deklaroi se ndryshmet kushtetuese duhet ti mbështesin të gjithë 120 deputetët.
Nëse përfshihen të gjithë popujt në kushtetutë vetëm se do të pasurohet kohezioni multietnik në këtë shtet, deklaroi mes tjerash Kovaçevski përcjell KlanM.

Ndryshimet kushtetuese janë një punë që duhet të bëhet për të arritur në BE dhe këtë të kalojnë nëpërmjet procesit të diskutuimit dhe mendoj që të gjithë deputetet duhet të përkrahin.

Deputetet përfaqësojnë qytetarët dhe duhet të mbështesin vazhdimin e rrugës së RMV me negociatat e BE dhe anëtarësimin e plëotë të vendit në familjen evropiane deklaroi mes tjerash Kryeministri Kovaçevski.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share