Kosovë: Uji në lokale pa pagesë

LOKALET OBLIGOHEN TË SHËRBEJNË UJË NGA RUBINETI

Pas vendimit të qeverisë së Kosovës që lokalet në Kosovë obligohen të shërbejnë ujë nga rubineti, kafja në secilën tavolinë ishte e shoqëruar me një gotë ujë.

Stand up.
Disa lokale edhe më parë kanë shërbyer ujë nga rubineti dhe të ambalazhuar varësisht nga dëshira e klientit, por kishte të atilla që refuzonin të shërbenin ujë nga rubineti por vetëm të ambalazhuar, kuptohet kundrejt pagesës.

Pronarët e lokaleve që intervistuam kanë mirëpritur vendimin e qeverisë, duke thënë se do ta zbatojnë atë.

Qytetarët kanë mendime të ndryshme rreth këtij vendimi të qeverisë.

Nga Ujësjellësi kanë bërë të ditur se , gastronomët kanë furnizim stabil me ujë, dhe ofrimi i një gote ujë për konsumatorët e lokaleve nuk e rëndon ujësjellësin derisa ai është i sigurtë për pije.

Nga e hëna ka hyrë në fuqi vendimi i qeverisë së Kosovës që lokalet t`u shërbejnë klientëve ujë nga rubineti.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share