Komuna e Sarajit do të themelojë ndërmarrje publike për mirëmbajtje të ndriçimit publik

Kryetari  Komuinës së Sarajit Blerim Bexheti ka njoftuar në rrjetin social facebook se kjo Komunë ka miratuar themelimin e ndërrmarjes publike për Mirëmbajtje të ndriçimit Publik, si dhe Zgjerimin e Veprimtarisë së NPK-së Saraj për prodhim të energjisë elektrike.
Sot u mbajt mbledhja e 7-të e këshillit të komunës së Sarajit .Në këtë mbledhje si pika të rëndësishme për banorët u miratuan:
– Themelimi i ndërmajres publike për mirëmbajtje të ndriçimit publik “Axios” dhe
– Zgjerimi i veprimtarisë së NPK – Saraj për prodhim të energjisë elektrike.
/KlanMacedonia/
Lexo gjithashtu
Total
0
Share