Kolona të gjata në kufirin Greqi – RMV

Intensiteti i trafikut në rrugët rrugore jashtë zonave urbane është rritur.

Në vendkalimin kufitar Bogorodicë për dalje pritet nga 20 deri në 30 minuta, ndërsa në vendkalimin kufitar Tabanocë për hyrje pritet nga 40 deri në 60 minuta. Në pikat e tjera kufitare nga ana maqedonase nuk ka vonesa të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi, njofton LAMM.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share