Kërkohet rritje e pagave, sektori publik proteston me karrige para kuvendit (FOTO)

Të punësuarit në sektorin publik kanë nisur protestën para Kuvendit.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Në mënyrë simbolike janë vendosur disa karrige të cilat, sipas protestuesve përfaqësojnë deputetët që rrinë në Kuvend, LSM kërkon rritje lineare të rrogave për 2.806 denarë.

Në takimin e djeshëm mes Lidhjes së Sindikatave të Maqedonisë dhe përfaqësuesve të Qeverisë nuk u arrit marrëveshje për rritjen e rrogave.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share