Kallëzim penal për një banor të Shkupit për mashtrim dhe falsifikim parash

Ministria për Punë të Brendshme njoftonë se Njësiti për krime ekonomike dhe kompjuterike në SPB Shkup ka parashtruar kallëzim penal kundër personit me iniciale B.I.(32) nga Shkupi për shkak të ekzistimit të dyshimit të arsyeshëm se janë kryer veprat penale “mashtrim” dhe “falsifikim parash”, nga neni 247 dhe neni 268 nga Kodi Penal. I raportuari ka marrë 14 kartëmonedha të falsifikuara nga 100 euro secila, pas së cilës në periudhën 09.05.2021 deri më 07.09.2021 i ka lëshuar në qarkullim gjatë blerjes dhe shitjes së celularëve nga tre persona. Në këtë mënyrë ka përfituar përfitim pasuror të kundërligjshëm në shumë prej 86.380 denarë.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share