“Jeta nuk është e logjikshme” – Huseini: A e dini kur ishim fëmijë kur ngel gjatë duke shikuar diçka dhe vjen dikush…

Në emisionin Happy Day në Klan Maqedoni, meditusi Sheki Useini tha se mes tjerash na nevojitet edhe komponenta e shpirtit, mençuria trupore përveç mendjes, pra nuk të bën mendja të lumtur dhe për këtë na nevojitet meditimi. Ai gjithashtu tha se edhe fëmijët meditojnë.

”Neve na ka ndodhur edhe si fëmijë, e ke iden kur ngel me shikimin diku dhe vjen dikush të thotë ej ku je me mendjen ku je me shikimin, ku ishe me mendjen. Ato faza, sekuenca janë meditim pra në meditim humbasim ne ora duke humbur në meditim dmth ne shkëputemi nga kontrolli i mendjes dhe këtu qëndron esenca e meditimit” – tha Sheki Useini. /KlanMacedonia/

Lexo gjithashtu
Total
0
Share