Jasini tregon vështirsitë derisa arriti ta bëj metodën e kafes në kokos (VIDEO)

Në emisionin ”Happy Day”, Jasin Ahmet pronar i lokalit në Çarshi të Shkupit tregon rreth përvojës me turistët e huaj dhe të vendit se si i ka pasur fillimet e tij me përdorimin e kokosit me kafe.

”Për mua ishte diçka shumë e re me njerëzit e mësoja edhe unë, sepse në fillim nuk e dija si ta thej kokosin kam marrë shum mjete për ta thy, fillova me shumë mënyra, me mjete elektrike ishte interesant derisa e gjeta metodën. Pas kësaj filluan të vijnë ku përveq turistëve edhe njerëz nga Shkupi, Tetova, dhe shumë vende tjera të Maqedonisë. Shumica e turistëve ishin nga Evropa por kam pasur edhe nga Amerika dhe më kanë habitur” – tha Jasini. /KlanMacedonia/

Lexo gjithashtu
Total
0
Share