Ja në sa ora do të falet namazi i Kurban Bajramit në RMV

Ditën e shtunë, 9 korrik është festa e Kurban Bajramit e cila festohet nga besimtarët musliman.

Në Maqedoninë e Veriut, ceremonia qendrore do të mbahetnë xhaminë Mustafa Pasha në Shkup, në prani të kreut të Bashkësisë Fetare Islame (BFI), Shaqir Fetahu, si dhe muftive, përfaqësuesve të institucioneve tjera fetare dhe besimtarëve të shumtë.

Namazi i sabahut do të falet në ora 04:32 kurse namazi i Kurban Bajramit në ora 05:57.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share