Interpelanca ndaj Xhaferit, Skender Rexhepi: Ka arsye tjera për të kërkuar interpelancë

Pas shkëputjes nga partia Alterantiva, deputeti Skender Rexhepi ka folur edhe për veprimet e tij politike gjatë periudhës në vijim. I pyetur nëse do të mbështes interpelancën e inicuar nga VMRO DPMNE ndaj kryetarit të Kuvendit, Talat Xhaferi në lidhje me sjelljen e tij ndaj të punësurve në Kuvend, Rexhepi tha se ka arsye tjera për të kërkuar dhe mbështetur interpelancën por jo në bazë të një audio inçizimi.

“Sa i perket interpelances per kryetarin e kuvendit, konsideroj që ka hapsirë dhe arsye tjera për të kërkuar dhe mbeshtetur interpelancë por jo në bazë të një audio inçizimi”, tha Rexhepi për KlanMaqedoni.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250
Lexo gjithashtu
Total
0
Share