HULUMTIM | A është dashuria e shkruar në yje?

Në një përpjekje për të krijuar një urë lidhëse midis Astrologjisë dhe gjetjes së përputhjes perfekte në dashuri, aplikacioni për njohje online dua.com, ka bërë një hulumtim gjithëpërfshirës duke analizuar më shumë se 500,000 përdorues.

Rezultatet ishin të jashtëzakonshme:

  • Virgjëreshat janë shenja më e pëlqyer e horoskopit.
  • Ndjenja e pendimit mbizotëron më së shumti tek femrat e shenjës Peshore dhe meshkujt Peshqi.
  • Kombinimi më përrallor i dashurisë është ai mes Akrepit me Gaforren. 
  • Luanët shquhen për dëshirën e madhe për të patur fëmijë, pasuar nga Dashët dhe Bricjapët. 
  • Meshkujt e lindur nën shenjën e Akrepit janë më të interesuarit në krijimin e lidhjeve romantike.
Lexo gjithashtu
Total
0
Share