Grupi i Punës: Miratohet Propozim-iniciativa për nevojën e ndryshimeve kushtetuese

Grupi punues në seancën e sotme miratoi Propozim-iniciativën për nevojën e ndryshimeve në Kushtetutë me qëllim të ndryshimit dhe plotësimit të Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë së Veriut. Propozimi, siç njofton KlanM, do t’i dorëzohet Qeverisë, e cila do të duhet ta përcjellë iniciativën në Parlament, ku do t’i kalojë të gjitha trupat punuese.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Në vigjilje të takimit të sotëm, Kryetarja e Grupit të Punës, Margarita Caca Nikolovska, theksoi se mandati i këtij grupi nuk është të ridefinohet Kushtetuta, ashtu sic pohon opozita.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Ajo, sic percjell KlanM, tha se në interes të të gjithëve është që sa më shpejt të përgatitet amendamentet kushtetuese, qëllimi i të cilëve është futja e Bullgarëve në Kushtetutë./KlanMacedonia/

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250
Lexo gjithashtu
Total
0
Share