Grubi: Në ditën e themelimit të NATOS po vëmë gurthemelin e korridorit të bashkimit

Zëvendëskryeministri i Maqedonisë së Veriut, Artan Grubi përmes një postimi në profilin e tij në FB ka shprehur gëzimin e tij për këtë ditë të rëndësishme për bashkimin e shqiptarëve përmes koridorit 8-të.

Grubi në postimin e tij shkruan se “Në ditën e themelimit të NATOsë, po vëmë gurthemelin e korridorit të bashkimit që mundëson lidhje me autostradë prej 6 korsishë nga Kumanova e Shkupi, Tetova e Gostivari, Kërçova e Struga, deri në Tiranë, Durrës e Vlorë.”

Ai më tej shton se “Guxuam të ëndërrojmë dhe ja ku jemi, në prag të gurthemelit të projektit më të madh në historinë e shtetit. Kjo ditë do të mbahet mend dhe do të kujtohet si dita kur filluan të bijnë kufinjtë dhe nisi bashkimi, rajon pa kufi në një kontinent pa kufi.”

Lexo gjithashtu
Total
0
Share