Gazetarëve iu merret me dhunë telefoni

SIGURIMI I HIGJIENËS KOMUNALE I NDALON ME FORCË

38 personave u është ndërpre kontra nga drejtoria e higjienës komunale, TV Klan M shkoi për të marrë përgjigje për arsyen e largimit të tyre dhe ja si u priten gazetarët.

Për rastin në fjalë drejtoresha e re e Higjienës Komunale, Kosana Mazneva tha se do të merren masa disciplinore ndaj të punësuarëve në fjale që shkaktoi incidentin.

E nga drejtoria e higjienës komunale thonë së personave qe u është ndërpre kontrata është për arsye të mos respektimit të orarit të punës dhe që disa janë të pa nëvojshëm./KlanMacedonia/

Lexo gjithashtu
Total
0
Share