Fituesja e medaljes olimpike Okagbarja pezullohet për 11 vite!

Atletja nigerian Blessing Okagbare vazhdoi edhe për një vit të pezullimit. Okagbare është pezulluar nga atletika për 10 vjetë, pore njëjta është zgjatur edhe për një vit.

Okagbarja 33 vjeçare, anashkaloi kontrollin e dopingut në muajin qershor të vitit të kaluar, pak para kualifikimeve olimpike të vendit të saj.

Fituesja e medaljes së argjendit në kërcimin së gjati në Lojërat Verore 2008 në Pekin dhe i medaljes së argjendit në kërcim së gjati dhe medaljes së bronzit në 200 metra në Kampionatin Botëror 2013 në Moskë, u kap duke përdorur hormonin e ndaluar të rritjes gjatë Lojërave Olimpike të Tokios, në korrik të vitit të kaluar dhe u pezullua e mëtejshme në atletikë.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share