Fillon viti studentor 2022/2023

Në fakultetet e Universitetit “Shën Kirili dhe Metodi” – Shkup, sot do të organizohen orët e para akademike për të shënuar simbolikisht fillimin e vitit akademik 2022/2023 dhe për të mirëpritur gjeneratën e re të studentëve.

Pas një pauze prej dy vjetësh për shkak pandemisë me Kovid-19 ora e parë akademike është shënuar të shtunën në Fakultetin e Makinerisë me prezencë fizike.

Ndërsa për sot është paraparë që Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Dimitar Kovaçevski, sot 03.10.2022 (e hënë), në orën 12:00, do të merr pjesë dhe do të mbajë fjalim në orën e parë e parë akademike të Fakultetin Ekonomik të Universitetit “Shën Kirili dhe Metodi” në Shkup./KlanMacedonia/

Lexo gjithashtu
Total
0
Share