Fërkimi i syve mund të shkaktojë rrudha

Sipas ekspertëve të lëkurës, ka disa faktorë që ndikojnë në shfaqjen e rrudhave në fytyrë.

Por, zakonisht më problematike është pjesa poshtë syve, transmeton Klankosova.tv.

Ekspertët këshillojnë që nesë doni t’i shmangni rrudhat poshtë syve, duhet të ndaloni së fërkuari sytë.

Sipas tyre, dëshira për t’i fërkuar sytë mund të ushtrojë shumë presion dhe tension në sy dhe ta bëjë lëkurën të brishtë me kalimin e kohës.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share