Familja Ajvazi përgënjeshtron njoftimet për sulmin ndaj kryetarit të komunës së Haraçinës

Familja Ajvazi nga Haraçina ka përgënjeshtruar, sic thonë nga kjo familje, lajmet e rrejshme që qarkullojnë në opinion se Kryetari I Komunës së Haraçinës, është sulmuar nga Familja Ajvazi.

“Për të gjitha këto genjeshtra që ka shpikur ai ndaj meje dhe familjes time duhet të kërkoj falje publike” – thuhet në reagimin e Familjes Ajvazi.

Nga kjo familje gjithashtu hedhin poshtë informacionet se janë anëtarët e kësaj familjeje që prishin rendin dhe qetësinë publike, duke drejtuar gishtin diku tjetër.

“Se nuk mund ta prish jaraninë me LSDM-në dhe huliganat e narkomanat të cilët janë ata që vërtetë e prishin rendin dhe qetësinë në Haraçinë, e po na i helmojnë fëmijet tanë” – thuhet në reagimin e Familjes Ajvazi.

Familja Ajvazi thotë se si degë dhe anëtarsia më e gjerë kanë kërkuar që Drejtori i shkollës i cili është emëruar në vitin 2018 në SH.F “Gjergj Kastrioti Skenderbeu” në Haraçinë të zëvendësohet me kuadër të BDI-së

“Kryetari i sotshëm qe unë si kryetar dege e kam propozuar për Drejtor në Kliniken e Femijeve në Shkup i cili në krah të luftës dhe kësaj sakrifice 10 vite me radhë i ka shfrytëzuar beneficionet e shtetit, dhe po i njejti sot është bër Kryetar i Komunës së Haraçinës poashtu me propozimin e kryetarit të degës Brahim Ajvazi” – thuhet më tej në reagim. /KlanMacedonia/

Lexo gjithashtu
Total
0
Share