Enes Seferi flet për përvojen e tij me këngëtar të Kosovës

Në emisionin Pit Stop, këngëtari Enes Seferi tregoi për bashkëpunimet me artistë dhe këngëtar nga Kosova.

“Kam punuar edhe me këngëtar nga Kosova tani sum kujtohen me emra dhe tani që kam punuar këngë të reja gjith janë nga Kosova. Punën e teksteve e kam më tepër hobi sepse kryesisht jam i përqëndruar te muzika live” – tha Enes Seferi.

Në pyetjen e gazetarit Demolli se ku e gjen veten më shumë te Baladat apo te ritmiket?

Seferi tha se baladat janë pak më vështirë për tu punuar sepse duhet shtjelluar një temë të ketë fillimin mesin fundin, ndërsa ritmiket janë më të lehta. /KlanMacedonia/

Lexo gjithashtu
Total
0
Share