Elon Musk kërkon kthimin në punë të gjithë punëtorëve të Twitter, “të përballemi me kohët e vështira”

Elon Musk i ka kërkuar të gjithë stafit të Twitter që të kthehen në zyrë dhe të përballen me “kohë të vështira përpara”.

Musk kishte kërcënuar më parë se do të ndalonte punën në distancë përpara se të merrte kompaninë. Në një email të dërguar , ai e zbatoi atë vendim, duke thënë se vetëm ai mund të miratonte punën nga shtëpia. Pjesa më e madhe e fuqisë punëtore të Twitter ka punuar në shtëpi që nga fillimi i pandemisë.

Por, tani, ata punonjës që i mbijetuan pushimeve masive të Musk duhet të vijnë në zyrë për të paktën 40 orë në javë. Kërkesa të tilla janë tashmë në kompani të tjera të drejtuara nga Elon Musk, duke përfshirë Tesla dhe SpaceX.

Ato zakonisht vijnë me kërcënimin e shkarkimit për njerëzit që nuk hyjnë mjaftueshëm në zyrë.

“Më falni që ky është emaili im i parë për kompaninë”, i tha Musk stafit, sipas raporteve.

“Pamja ekonomike përpara është e tmerrshme”, shkroi ai.

Ai shtoi se Twitter ishte shumë i varur nga reklamat. Shumë prej të cilave janë tërhequr nga faqja mes udhëheqjes së tij të diskutueshme të kompanisë.

Në vend të kësaj, ai i kërkoi stafit të mbetur të përqëndrohej te abonimet.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share