Dizeli sërish shtrenjtohet, do të kushtojë 7,5 denarë më shumë se benzina

Nga sonte në mesnatë, dizeli do të rritet për 3 denarë dhe çmimi i tij do të jetë 96,5 denarë, që do të jetë për 7,5 denarë më i lartë se çmimi i benzinës. Ndërsa çmimi i naftës për amvisëri është rritur për tre denarë, ndërsa çmimi i benzinës nuk ka ndryshuar.

Pas mesnate hynë në fuqi këto çmime të derivateve 

– Benzin motori – Eurosuper BS – 95 – 89.00 (denarë/litër)
– Benzin për motor – Eurosuper BS – 98 – 91,50 (denarë/litër)
– Naftë – Eurodiesel BS (D-E V) – 96,50 (den/litër)
– Naftë – Extra lehtë 1 (EL-1) – 93.00 (denarë/litër)
– Karburanti M-1 NS – 51.686 (denarë/kilogram)

Lexo gjithashtu
Total
0
Share