Dita e tetë e protestave kundër propozimit francez

Protestat kundër propozimit francez kanë vazhduar edhe sonte për të tetën ditë para Qeverisë me moton “Ultimatum, jo ​​faleminderit”.

Pjesëmarrësit e protestës me flamuj maqedonas dhe të udhëhequr nga partitë opozitare VMRO-DPMNE dhe të Majtës lëvizin nga Qeveria në Ministrinë e Drejtësisë dhe në Kuvend si destinacion përfundimtar.

Protestat mbahen çdo ditë, me përjashtim të së shtunës, kur nuk u mbajtën për shkak të festës myslimane të Kurban Bajramit, dhe të premten, kur pakënaqësia u shpreh me bllokada në Shkup dhe në rrugët kryesore Shtip – Veles, Strumicë – Radovish dhe Pletvar – Prilep.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share