Deputetët nuk votuan interpelancën për Talat Xhaferin

Kuvendi I Maqedonisë së Veriut nuk e ka pranuar interpelancën e parashtruar nga Deputetët e VMRO-DPMNE-së, kundër Kryeparlamentarit Talat Xhaferi.

Nga 104 deputetët e pranishëm në sallë, 61 kanë votuar “kundër”, 43 “për” dhe nuk pati asnjë të “përmbajtur”

Interpelancën për punën e Kryetarit të Kuvendit, Talat Xhaferi, VMRO-DPMNE-ja e dorëzoi më 23 Maj. Deputetët e opozitës kanë thënë se Xhaferi në mënyrë joprofesionale ka kryesuar me Kuvendin dhe disa herë ka shkelur dispozitat e Kushtetutës.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share