Deputetët e LSDM-së dhe BDI-së nuk ishin të pranishëm në seancën ku duhet të diskutohej për aksidentin në Bullgari dhe djegjen e spitalit modular në Tetovë

Komisioni i Përhershëm Anketues Parlamentar për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Qytetarëve në të cilit duhej të  diskutohej për rastin e aksidentit të autobusit të “Besa Trans”-it dhe zjarrit në Spitalin Modular të Tetovës dështoi për shkaqe të mungesës së deputetëve nga ana e pushtetit raporton KlanM.

Opozita këtë e cilësoi si ikje nga drejtësia nga ku drejtuan akuza drejt partive në pushtet se po i shmangen përgjegjësive dhe zbardhjeve të këtyre rasteve./KlanMacedonia/

Lexo gjithashtu
Total
0
Share