“Dëmtova buxhetin famijlar…” Abazi flet se sa dramat shqiptare përkrahen financiarisht

Aktori Refet Abazi tha se ai ka dëmtuar edhe buxhetin familjar vetëm se të arrij suksese dhe ti përkushtohet punës, përcjellë Klan M.

”Ajo është ajo shtysa që të shtyn të vazhdojsh mirëpo mos harojm edhe pjesën materiale ku në shumë raste kam dëmtuar edhe buxhetin familjar në shtëpi ka pasur raste kur kam harruar ta paguaj rrymën dhe ma kanë prerë. Në gjëra të tilla vëllau i vogël është tata mata dhe saher kur vjen një situat e tillë ai më ka ndihmuar që mos të bi në kësilloj gropa materiale dhe kjo më ka krijuar një komoditet” – tha Refet Abazi. /KlanMacedonia/

Lexo gjithashtu
Total
0
Share