Çka nëse VMRO do të kundërshtojë formimin e qeverisë teknike?

Ka përfunduar koha e skenareve të errëta – thotë zëvendëskryeministri Fatmir Bytyqi, i pyetur në Klan Debat për mundësinë e kundërshtimit të qeverisë teknike nga VMRO-DPMNE.

Kjo çështje, sipas tij, është e përcaktuar qartë me ligj dhe këtë nuk mund të kundërshtojë dhe pengojë asnjë subjekt.

Deklarata e Bytyqit në videon më poshtë!

Lexo gjithashtu
Total
0
Share