Çiklizëm: Fitoi garën dhe shtypi gruan e tij

Fitoi garën dhe shtypi gruan, ngjarje e pabesueshme me çiklistin në Kolumbi!

Një situatë e pakëndshme ka ndodhur për çiklistin Luis Karlo Çia, i cili triumfoi në një garë të zhvilluar në Kolumbi.

Vendasi pas triumfit në këtë garë, filloi të festonte duke i dhënë biçikletës pa përdorur duart, gjë që nuk shkoi ashtu siç ai e priste.

Përpara Çias kishte dalë përpara dhe bashkëshortja e tij, Klaudia Ronkakio, e cila po e fotografonte.

Në atë moment, çiklisti kolumbian humbi kontrollin dhe përplasi bashkëshorten e tij, duke e lënë atë pa ndjenja për disa minuta.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share