Çertifikohet Këshilli komunal në Tetovë

Komuna e Tetovës ka njoftuar se sot nga ana e Komisionit Shtetërorë Zgjedhor është bërë çertifikimi i përbërjes së Këshillit komunal. Nga komuna njoftojnë se rezultati i zgjedhjeve të datës 21 gusht ka dëftuar që këshilli komunal do të përbëhet nga 6 parti politike.

Sot edhe zyrtarisht u bë edhe certifikimi Këshillit Komunal në Komunën e Tetovës. Ky këshill komunal do të jetë i përbërë nga 6 parti politike. 12 këshilltarë do të jenë nga Lëvizja BESA, 11 nga Bashkimi Demokratik për Integrim, 4 nga VMRO DPMNE, 2 nga LSDM dhe nga 1 këshilltarë nga PDSH dhe AAA.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share