Boks: Seferi më 18 qershor ngjitet në ring me moton “Kthimi”

“DO TË ISHTE KËNAQËSI QË TË FESTOJMË SË BASHKU”  

 Me moton “Kthimi” boksieri shqiptar Sefer Seferi luftën e tij të 29 në boksion professional  do ta  zhvillojë më 18 qershor  në Burgdorf të Zvicrës.

 Për sfidën e tij të  29-të Seferi më kohë ka filluar përgatitjet e nivelit të lartë dhe paralajmëron fitoren e tij të 25 nga në boksin profesioan nga gjithsejt 29 duele, ndërsa këto ditë pritet të mësohet edhe kundështari i tij.

SEFER SEFERI – BOKSIER PROFESIONAL 

“Përgadtjet deri më tani shkojnë shumë mire, shumë në rregull, ndihem mirë dhe kemi vetëm një qëllim që më 18 qershor, natyrisht ka ngelur edhe tre javë stërvitje ku do të japi maksimumin që të dal faqe bardhë at natë” deklaroi boksiieri Sefer Seferi.

 Boksieri Sefer Seferi në të gjitha luftat e deri tanishme ka pasur përkrahjen e pa rezerv  të bashkatdhetarëve tanë, andaj ai i ftonë që këtë ta bëjnë edhe në luftën e 29-të më18 qershor, deklaroi Sefer Seferi bo

SEFER SEFERI – BOKSIER PROFESIONAL 

 “Shpresoj se edhe at natë do të dalim faqe bardhë ku unë si çdo here do të jap maksimumin dhe shpresoj që ato të clët do ta kenë mundësinë le të jenë aty afër ringut në Burgdorf të na mbështetin live. Se kjo do të jetë një ndeshje shumë interesante pasi kam një rikthim pas dy viteve e gjysëm. Do të ishte kënaqësi që të festojmë së bashku  dhe  t’ia dalim kësaj sfide” deklaroi Seferi

 Pë boksierin  nga  Gostivari ky është një rikthim  shumë i rëndësishëm pasi  shkaku i pandemisë me koronavirusin Covid 19 ishin anuluar të gjitha  luftat./KlanMacedonia/

Lexo gjithashtu
Total
0
Share