Bilanci i 24 orëve, Kovid-19

Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 746 teste dhe janë regjistruar 169 raste të reja me COVID-19:
• Shkup – 93
• Manastir – 12
• Kumanovë – 7
• Prilep, Veles, Ohër dhe Koçan – nga 6
• Gostivar, Strumicë dhe Berovë – nga 4
• Kavadar, Shtip, Strugë dhe Negotinë – nga 3
• Dellçevë dhe Tetovë – nga 2
• Gjevgjeli, Kriva Pallankë, Vinicë, Bogdanci dhe Demir Kapijë – nga 1
Nga numri i përgjithshëm i rasteve pozitive (169), janë regjistruar 55 riinfeksione.
Janë regjistruar 242 pacientë të shëruar nga:
• Shkup – 101
• Manastir – 18
• Kumanovë – 17
• Prilep – 15
• Veles – 14
• Ohër dhe Koçan – nga 9
• Gostivar – 8
• Strumicë – 7
• Berovë, Kavadar dhe Shtip – nga 6
• Strugë – 5
• Negotinë – 4
• Tetovë , Dellçevë , Gjevgjeli, Kriva Pallankë dhe Vinicë – 2
• Bogdanci, Demir Kapijë , Kërçovë, Resnje , Radovish, Sveti Nikollë dhe Dibër – nga 1
Gjatë 24 orëve të kaluara nuk është raportuar asnjë humbje jete. Sipas Regjistrit të personave të vdekur me diagnozë COVID-19 nga Termini im, është regjistruar një humbje jete nga Struga (64 vjeç), i cili ka humbur jetën më 28.08.2022 në kushte spitalore.
Janë kryer 746 teste: ISHP-88, QSHP Shkup-69, QSHP Manastir-26, QSHP Prilep-9, QSHP Tetovë-12, QSHP Kumanovë-32, Klinika për Sëmundje Infektive dhe Gjendje Febrile-0, Mjekësi Ligjore-0, Spitali Laboratorik Kozle-7, KU Pulmologji me Alergologji-0, Instituti i Mikrobiologjisë-67, Zhan Mitrev (Filipi i II-të)-18, Avicena-7, Biotek-13, Sistina-28, Laboratoria Laor-8, Sinlab-3, Remedika – 6, Plodnost-2, Genea-5, Nikob Lab-29, VFV Medikal-3, Eli Medika Plus-3, Royal Medika–0, Spektra-MM-2, Rapid Lab–0, Zhan Mitrev Strumicë –0, Nova Lab Diagnostika–2, Ramus-6. ISHP dhe IPSH (test i shpejtë) – gjithsej 301.
Deri më tani në vend janë kryer gjithsej 2.151.894 testime për COVID-19. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me COVID-19 në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 340.510, numri i të shëruarve është 329.434, numri i atyre që humbën jetën është 9.490, ndërsa numri i rasteve aktive është 1.586
Lexo gjithashtu
Total
0
Share