Bie WhatsApp, përdoruesit e rrjetit ndeshen me probleme në marrjen dhe dërgimin e mesazheve

Shërbimet e WhatsApp-it në pronësi të Meta aktualisht po përjetojnë disa ndërprerje të shërbimit. Ndërkohë që nuk ka asnjë përgjigje zyrtare nga WhatsApp, përdoruesit nuk mund të dërgojnë ose marrin mesazhe në platformën e mesazheve.

Thuhet se WhatsApp po përballet me një problem prej disa minutash që ka sjellë ndërprerje të shërbimit. Mediat e huaja konfirmojnë se ky problem po prek si bisedat personale ashtu edhe bisedat në grup. Aktualisht duket e pamundur të dërgosh një mesazh në grupet WhatsApp, por edhe në bisedat personale.

Faqja e internetit për zbulimin e ndërprerjeve DownDetector konfirmon se WhatsApp nuk po funksionon për mijëra përdorues në të gjithë botën./tvklan.al

Lexo gjithashtu
Total
0
Share