Bie ueb- faqja e Ministrisë së Arsimit

Web Faqja zyrtare e Ministrisë së Arsimit në Republikën e Maqedonisë së Veriut është e padisponueshme pasi ka rënë , raporton KLanM. Gjatë kësaj kohe uebsajti i kësaj ministrie  vazhdon të jetë i paaksesueshëm dhe jashtë funksionit https://mon.gov.mk/al/

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

 

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250
Lexo gjithashtu
Total
0
Share