Bekteshi: Sezoni veror pritet të jetë i suksesshëm (VIDEO)

Në emisionin Klan Debat, ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi tha se:

”Një nga temat kryesore në Ballkanin e Hapur ka qenë edhe zhvillimi i turizmit, si iniciativë rajonale. Gjithë e njohin faktin se jemi shtete të vogla dhe është vështirë të konkurohet me vendet e mëdha prandaj po përkrahet Maqedonia, me tvetmin qëllim ë të kemi të hyra më të medha të vizitave në vend të cilët do ndikojnë në rritjen ekonomike të vendit tonë, ky çerek viti ka shënuar rritje pra sezoni veror pritet të jetë i suksesshëm”. /KlanMacedonia/

Lexo gjithashtu
Total
0
Share