Bekteshi: NQP SHKUP paguan fakturat si për Kryqin në Vodno njejtë edhe për gondolën

Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi në facebook shkruan për propozimin e opozitës që kërkojnë shkyqjen e dritave të kryqit në Qytetin e Shkupit.

Ja postimi i plotë:

Për rastin e ngritur nga opozita(në tentim të manipulimit të opinionit) për kursim të energjisë elektrike në objekte të ndryshme në Shkup, njoftojmë opinion si vijon👇

NQP SHKUP paguan fakturat për rastin e ngritur dhe është nën kompetencat e Qytetit të Shkupit, si për Kryqin në Vodno njejtë edhe për gondolën.

Nëse OPOZITA shqiptare e cila bën shumicën në Qytet të Shkupit (edhe pse humbës dhe pa legjitimitet) nuk e ngritë si çështje dhe informon opinionin rreth harxhimeve të po të njejtës ndërmarrje, dhe tenton që paaftësinë e tyre ta drejtojn në vend tjetër, ftoj mediumet që po të njejtat informata të kërkohen në NQP Shkup dhe në Qytetin e Shkupit si dhe publikohen në mënyrë transparente!

P.S. nëse nuk publikohen, atëher me publikimin e të dhënave tjera për KURSIM, do ti publikojmë edhe këto edhe të gjitha harxhimet e ndërmarrjeve tjera në nivel shteti.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share