Behare Neziri tregon aktivitetet e fundit të shoqatës së shkrimtarëve “Oeneum”

Behare Neziri në emisionin Happy Day në Klan M ka treguar ngjarjet, aktivitete e fundit të shoqatës së shkrimtarëve “Oeneum”

”Do të thoja edhe unë se është një ndër shoqatat më aktive me më shumë aktivitete, vlen të cek se vetë me 1 tetor ishte aktiviteti jonë i fundit që patëm një promovim në fshatin Xhermë me dy vajzat e reja Blerina Beadini dhe Selime Tahiri që kishin botuar një poezi vetëm në klasë të gjashtë por kishin botuar poezi” – tha Behare Neziri.

Ajo gjithashtu tregoi edhe për aktivitetin e dytë promovimi i librit të profesoreshës Merita Abazi.

‘Disa ditë më parë poashtu promovimin e librit të profesoreshës Merita Abazi ”Kujtimet e endacakes” një libër shum i mirë që patëm një publik shum të mirë një organizim shum i mirë” – tha Behare Neziri. /KlanMacedonia/

Lexo gjithashtu
Total
0
Share