Basha: Tirana shumë më tolerante se Prishtina në prodhimtarinë muzikore (VIDEO)

Fabian Basha në emisionin Pit Stop ”Pa Dorashka” tregoi dallimin mes Prishtinës dhe Tiranës në prodhimtarinë muzikore.

”Tirana është shumë më tolerante se Prishtina, është shumë më e hapur karshi fenomeneve tjera e them dhe i qëndroj besnik kësaj që them, në prodhimtari kanë qenë shumë më agresiv pra ka pasur artistë që kanë qenë non stop në lançim dhe gjëra, pra vetë edhe gjuha e të folurit, dialekti i rrugës Prishtinës është edhe më i dashur për muzikën” – tha Fabian Basha. /KlanMacedonia/

Lexo gjithashtu
Total
0
Share