Arrestohet një person nga Manastiri kontrabandonte emigrantë nga Maroku

Man’s hand is locked with the handcuffs

Ministria e Punëve të Brendshme njoftonë seme datën 07.07.2022 në ora 18:25 minuta në vendin e quajtur “Preslap-Markovë”, para fshatit Makovë-Manastir, nëpunës policorë të SPB Manastir e kanë privuar nga liria M.S. (46) nga Manastiri.
Gjatë kontrollit të automjetit “folkswagen sharan”, me targa regjistrimi të Manastirit, të cilin e ka drejtuar, janë gjetur pesë persona migrantë nga Maroku.

Migrantët janë vendosur në Qendrën-Tranzitore “Vinojug” në Gjevgjeli dhe pas dokumentimit të plotë të rastit kundër M.S. do të parashtrohet kallëzim përkatës.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share