Arrestohet një i arratisur nga burgu

MIinistria për Punë të Brendhme njoftonë se më 30.06.2022, në ora 16:50, në rrugën “Vlladimir Polezhanovski” në Shkup, nëpunës policorë nga Njësia për çështje kriminale Qendër dhe Bit Pazar në kuadër të SPB Shkup, e kanë privuar nga liria personin M.D.(38) nga Shkupi.
Ai kërkohej me fletarrest qendror nga Institucioni ndëshkues-korrektues Burgu Shkup, për arratisje nga burgu.

Personi është dorëzuar në institucionit ndëshkues-korrektues për të vuajtur pjesën e mbetur të dënimit me burg.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share