Arrestohet Frashër Krasniqi dhe Dardan Molliqaj

Pas arrestimit të Dardan Molliqajt nga Policia e Kosovës, tani është prangosur edhe Frashër Krasniqi bashkë anëtarin e PSD-së, Zgjim Hyseni.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Nuk dihen arsyet që pse është arrestuar Krasniqi dhe Hyseni.Arrestimet e tyre kanë ndodhur pasi u ndërpre seanca e Kuvendit të Kosovës.

Të njëjtit ishin prezent në protestën e mbajtur nga përfaqësuesit e veteranëve të luftës së UÇK-së.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share