Arrestohen dy shkupjanë, kanë transportuar 87 emigrantë

Ministria për punë të Brendshme njoftonë se sot (09.07.2022) në ora 01:30 minuta në autostradën tek kyçja “Miravcë” nëpunës policorë të Stacionit Policor Bogorodicë i kanë privuar nga liria M.J. (43) nga Shkupi dhe A.A. (26) nga f. Haraçinë-Shkup.
Në të vërtetë rreth orës 00:10 minuta gjatë kontrollit të automjetit “iveco” me rimorkio, me targa regjistrimi të Shkupit, i drejtuar nga M.J., në të cilin si bashkëudhëtar ka qenë A.A., janë gjetur 87 persona migrantë, prej tyre 45 nga Siria, 39 nga Pakistani, dy nga Kongo dhe një nga India.
M.J. dhe A.A. janë arrestuar dhe kundër tyre do të parashtrohet kallëzim përkatës, kurse pas përfundimit të procedurës personat migrantë do të dërgohen në qendër për pranim.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share