Angellov: Lëvizje e lirë pa kufizim në Vodno, Malin Sharr, Pelister, Galiçicë dhe Mavrovë

Drejtori i Qendrës për Menaxhim me Kriza Stojançe Angellov ka shpjeguar se  në cilat vende është e lejuar lëvizja e lirë e qytetarëve nëpër pyje. Ai në rrjetin e tij social facebook ka shkruar se lëvizja e lirë e qytetarëve është në Parqet kombëtare të Mavrovës, Galicicës, Pelisterit dhe Malit Sharr.

Lëvizje e lirë pa kufizim në Vodno Malin Shar, Pelister Galiçicë dhe Mavrovë (Shpjegimi i ndalimit të pjesshëm të lëvizjes në pyjet dhe tokat pyjore të NP Pyjeve Kombëtare)

Ky ndalim i pjesshëm zbatohet ekskluzivisht për pyjet e menaxhuara nga Pyjet Kombëtare të NP Kushdo që dëshiron të ecë në zonat ku lëvizja është e kufizuar, mund të aplikojë për leje me shkrim për të lëvizur në një nga 30 degët lokale të NP. Pyjeve Kombëtare. NDALIMI I PJESËRISHËM I LËVIZJES NUK ZBATON PËR:- Parku pyjor Vodno- Parqet kombëtare të Mavrovës, Galicicës, Pelisterit dhe Malit Sharr, ka shkruar Angellov./KlanMacedonia/

 

 

Lexo gjithashtu
Total
0
Share