Andonov: Padituria dhe pasiguria na kanë sjellur këtu ku jemi sot

Në emisionin Klan Debat, këshilltari për energjetike në RMV, Viktor Andonov tha se pa investime dhe vendime jo të drejta na kanë sjellur këtu ku jemi sot.

”Jo investimi është se nuk janë sjellur vendime të drejta në kohën e duhur sipas meje, nga padija, nga pasiguria për fat të keq kjo është sepse disa gjëra duhej të bëheshin më parë. Duhej të bëhej më shumë pra na duhet plan se çka do të veprojmë në 10 apo 15 vitet e ardhëshme” – tha Viktor Andonov këshilltar për energjitikë në Qeverinë e RMV-së. /KlanMacedonia/

 

Lexo gjithashtu
Total
0
Share