Ambasada e Gjermanisë në Shkup me njoftim për qytetarët

Ambasada e Republikës Federale e Gjermanisë në Shkup ka bërë të ditur se me datën 3 dhe 6 tetor ambasada do të jetë e mbyllur. Në njoftimin e Ambasadës nuk jepen shpjegime mbi arsyen e mbylljes.

Në vijim njoftimi i plotë i Ambasadës.

“На 3 и 6 октомври 2022 година Амбасадата е затворена.
Ambasada më datën 03 dhe 06 tetor 2022 do të jetë e mbyllur.
Die Botschaft ist am 3. und 6. Oktober 2022 geschlossen.”

Lexo gjithashtu
Total
0
Share